Zmes na bezlepkový chlieb s nízkym obsahom sacharidov a cukru.
Na sklade viac ako 5 kusov Zajtra odosielame, u vás pozajtra
Chleba obsahuje vyváženú zmes ľanovej múky, psyllia, zemiakovej vlákniny a zmesi semienok (tekvicové, slnečnicové).
Česká republika
Najprv si rozohrejte rúru na 170 ° C. Do misy rozbite 4 vajcia a ručným šľahačom ich vyšľaháme do peny. K vyšľahaným vajciam primiešajte 150 g smotanového jogurtu. Prisypte zmes na chlieb a dôkladne všetko premiešajte. Zmes nechajte 2 minúty odstáť a potom tvarujte chlieb alebo žemle. Zmes pôjde lepšie tvarovať, ak si ruky navlhčíte vodou. Chlieb alebo žemle umiestnite na plech pokrytý papierom na pečenie a pečte 60 min (chlieb) alebo 35 min (žemle) pri 170 ° C. Po dopečení vytiahnite zmes z rúry a nechajte vychladnúť. Pre zachovanie čerstvosti odporúčame chlieb uchovávať v chlade. Tip: Chlieb alebo žemle pred pečením posypte semienkami (tekvicové, slnečnicové) pre dozdobenie.
Skladujte v suchu pri teplote do +25 ° C v uzavretom obale.
Balenie obsahuje 150 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.