Akcia
Zmes na bezlepkový chlieb s nízkym obsahom sacharidov a cukru.
Na sklade viac ako 5 kusov Dnes odosielame, u vás zajtra
Chleba obsahuje vyváženú zmes ľanovej múky, psyllia, zemiakovej vlákniny a zmesi semienok (tekvicové, slnečnicové).
Česká republika
Najprv si rozohrejte rúru na 170 ° C. Do misy rozbite 4 vajcia a ručným šľahačom ich vyšľaháme do peny. K vyšľahaným vajciam primiešajte 150 g smotanového jogurtu. Prisypte zmes na chlieb a dôkladne všetko premiešajte. Zmes nechajte 2 minúty odstáť a potom tvarujte chlieb alebo žemle. Zmes pôjde lepšie tvarovať, ak si ruky navlhčíte vodou. Chlieb alebo žemle umiestnite na plech pokrytý papierom na pečenie a pečte 60 min (chlieb) alebo 35 min (žemle) pri 170 ° C. Po dopečení vytiahnite zmes z rúry a nechajte vychladnúť. Pre zachovanie čerstvosti odporúčame chlieb uchovávať v chlade. Tip: Chlieb alebo žemle pred pečením posypte semienkami (tekvicové, slnečnicové) pre dozdobenie.
Skladujte v suchu pri teplote do +25 ° C v uzavretom obale.
Balenie obsahuje 150 g.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.