Slano-kyslá šťava vyrobená prírodnou fermentáciou, používa sa ako náhrada za ocot.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Umeocet je tradičné japonské ochucovadlo vyrobené z umeboshi švestičiek. Švestičky sa nakladajú do slaného nálevu av drevených sudoch sa zaťažia.
Umeboshi, morská soľ 20,5%, shizo Perilla.
Vhodné do šalátov, na ochutenie pokrmov, polievok, omáčok.
Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 ° C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Po otvorení uchovávať do 10°C.
Balenie obsahuje 1 liter.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.