Slano-kyslá šťava vyrobená prírodnou fermentáciou, používa sa ako náhrada za ocot.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Umeocet je tradičné japonské ochucovadlo vyrobené z umeboshi švestičiek. Švestičky sa nakladajú do slaného nálevu av drevených sudoch sa zaťažia.
Umeboshi, morská soľ 20,5%, shizo Perilla.
Vhodné do šalátov, na ochutenie pokrmov, polievok, omáčok.
Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 ° C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Po otvorení uchovávať do 10°C.
Balenie obsahuje 1 liter.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Každý pracovný deň o
9:00
-
14:00
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.