Slano-kyslá šťava vyrobená prírodnou fermentáciou, používa sa ako náhrada za ocot.
Čoskoro na sklade
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Umeocet je tradičné japonské ochucovadlo vyrobené z umeboshi švestičiek. Švestičky sa nakladajú do slaného nálevu av drevených sudoch sa zaťažia.
Umeboshi, morská soľ 20,5%, shizo Perilla.
Vhodné do šalátov, na ochutenie pokrmov, polievok, omáčok.
Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 ° C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Po otvorení uchovávať do 10°C.
Balenie obsahuje 1 liter.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.