V Indii je kráľom všetkých korení, výborný do sladkých jedál a k príprave nápojov.
Na sklade viac ako 5 kusov Dnes odosielame, u vás zajtra
Kardamom (Elletaria cardamomum) - vedľa šafranu a vanilky je tretím najdrahším korením. Zber toboliek prebieha ručne a to z kardamómu robí jedno z najcennejších korení. Jeho dymová, kvetinovo sladká aróma hrá v indickej a arabskej kuchyni ako súčasť korenených zmesí nezastupiteľnú úlohu. Štipka kardamónu na šálku horúceho nápoja prinesie silu a vôňu orientu. Kardamom možno použiť aj do perníkov, pečiva a niektorých druhov chleba. Obzvlášť chutný je kardamóm aj v ovocných šalátoch, kompótoch alebo k pečenému jablku.
Bio kardamom.
Tanzánia.
Balenie obsahuje 40 g.
Skladovať v suchu a chlade.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Každý pracovný deň o
9:00
-
14:00
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.