V Indii je kráľom všetkých korení, výborný do sladkých jedál a k príprave nápojov.
Na sklade viac ako 5 kusov Dnes odosielame, u vás zajtra
Kardamom (Elletaria cardamomum) - vedľa šafranu a vanilky je tretím najdrahším korením. Zber toboliek prebieha ručne a to z kardamómu robí jedno z najcennejších korení. Jeho dymová, kvetinovo sladká aróma hrá v indickej a arabskej kuchyni ako súčasť korenených zmesí nezastupiteľnú úlohu. Štipka kardamónu na šálku horúceho nápoja prinesie silu a vôňu orientu. Kardamom možno použiť aj do perníkov, pečiva a niektorých druhov chleba. Obzvlášť chutný je kardamóm aj v ovocných šalátoch, kompótoch alebo k pečenému jablku.
Bio kardamom.
Tanzánia.
Balenie obsahuje 40 g.
Skladovať v suchu a chlade.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
PharmDr. Kamila Horníčková
Mgr. Pavla Horáková
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.