Prirodzene bezlepková smotanovo bielej farby, ľahká a dobre stráviteľná, vynikajúcou surovinou na pečenie bezlepkových tort, sušienok a buchiet.
Na sklade viac ako 5 kusov Zajtra odosielame, u vás v pondelok 15. 12.
Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh so štipkou soli. V druhej mise vyšľaháme žĺtky s cukrami, smotanou a múkou. Do vaječnej zmesi opatrne primiešame tuhý sneh z bielkov. Formu na baránka vymastíme olejom a vysypeme hladkou ryžovou múkou. Do baránkovej keramickej formy nalejeme zmes a prikryjeme druhou stranou baránka. Vložíme do studenej rúry, ktorú nastavíme na 180 ° C, pečieme cca 60 minút. Potom vytiahneme z rúry a necháme ešte 20 minút vo forme chladnúť. Namočíme si utierku do studenej vody a položíme na formu baránka. Po ďalších cca 20 minútach zložíme poklop a vyklopíme. Baránka môžeme pocukrovať, potrieť čokoládou alebo ozdobiť inak.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.