Hrach je vynikajúcim zdrojom rastlinných bielkovín, má nízky obsah tukov a vysoký obsah vlákniny.
Na sklade už iba 3 - 5 kusy Zajtra odosielame, u vás pozajtra
Pridaním hrachovej múky do pokrmov ich obohatíte o potrebné bielkoviny a vlákninu. Zelený hrach má veľmi jemnú chuť a nie je toľko aromatický, ako hrách žltý. Hrachovú múku melieme v špeciálnom bezlepkovom mlyne, garantujeme tak jej bezlepkovosť.
Pohánkové krúpy sú výborné na prípravu rizot (kroupot), ako príloha k mäsovým aj zeleninovým pokrmom, môžete ich pridať do šalátov, fašírok, zapekať ich v rôznych slaných i sladkých variáciách, pripraviť z nich raňajkové kaše (viac ich rozvaríte) a pod.
Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70 %.
Balenie obsahuje 450 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.