Prirodzene bezlepková celozrnná pohánková múka je zdravou alternatívou bielej múky. Pečte, varte, smažte a zahušťujte zdravšie.
Na sklade V piatok 2. 1. odosielame, u vás v pondelok 5. 1.
Pohánková múka z pohánkových krúp.
Pohánka pre výrobu pohánkovej múky Šmajstrla je lúpaná výhradne mechanicky. Tento spôsob (na rozdiel od termického lúpania) je veľmi šetrný a vedie k zachovaniu pôvodných chuťových a výživových hodnôt pohánky.
Pohánková múka je vhodná ako prímes do bielej múky pre zvýraznenie chuti a tiež ako výborné spojivo. Vo Francúzsku sa z pohánkovej múky vyrábajú tradičné palacinky - sladké crepes a slané galetts. Z pohánkovej múky môžete pripraviť múčniky alebo ju použiť k zahusteniu polievok či omáčok.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.