Pohánková múka je prirodzene bezlepková a má skvelé spojivové vlastnosti. Použite ju nielen na varenie, ale aj na pečenie sladkého i slaného pečiva.
Na sklade V piatok 2. 1. odosielame, u vás v pondelok 5. 1.
Je vhodná na pečenie chleba, rožkov, koláčov, jemného pečiva, sušienok, palaciniek, placiek, na zásmažku, v bezlepkových potravinách slúži ako spojivo. Svoju hrubosťou zodpovedá polohrubej múke.
Vhodná aj ako prímes do bielej múky na zvýraznenie chuti.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.