Červená šošovica je pripravená behom 15 minút, je výborne stráviteľná.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Pri varení sa rozpadá, preto je vhodná predovšetkým do polievok, nátierok, kašou a pikantných predjedál alebo ako základ indických pokrmov typu "dhal ".
Šošovicu preberte, prepláchnite a nasypte do hrnca. Zalejte vodou v priemere cca 1:2 (na 1 hrnček šošovice pripadajú 2 hrnčeky vody). V nezakrytom hrnci varte cca 5 - 7 minút. Po uvarení červená šošovica zožltne. Nakoniec osoľte.
Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu najviac 70 % v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 500 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.