Hrnčeková torta je dezert, ktorý za pár minút premeníte na teplý múčnik, plný kúskov kvalitnej tmavej čokolády.
Na sklade viac ako 5 kusov Zajtra odosielame, u vás pozajtra
Hrnčeková torta je dezert, ktorý je možné pripraviť za niekoľko minút. Servíruje sa ešte teplá. Charakter upečeného výrobku je medzi piškótou a suflé.
Zmiešajte v hrnčeku (objem cca 300 ml) obsah sáčku s 30 ml mlieka (1,5 "malého panáka") a 25 ml stolového oleja (1 "malý panáka"). Dôkladne premiešajte a vložte do mikrovlnnej rúry. Podľa jej výkonu zohrievajte buď 70 sekúnd (pri 700 W) alebo 75 sekúnd (pri 600 W). Nechajte asi 2 minúty vychladnúť, nazdobte a môžete podávať.
Cukor, bezlepkový pšeničný škrob, kakaový prášok, čokoládové chipsy 6,5 % (cukor, kakaová hmota, kakaový prášok, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín), kukuričný škrob, lupinová múka, sušený vaječný bielok, ľanová múka, kypriaca látka (E 450, E 500), zahusťovadlo: guarová múka, emulgátor: sójový lecitín, soľ, aróma.
Energetická hodnota 1546 kJ / 365 kcal, Tuky 2,9 g z toho nasýtené mastné kyseliny 1,5 g, Sacharidy 75 g z toho cukry 46 g, Vláknina 5,8 g, Bielkoviny 6,9 g, Soľ 0,2 g.
Česká republika
60 g
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
PharmDr. Kamila Horníčková
Mgr. Pavla Horáková
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.