MojaLekáreň.sk

Zdravotnícke sandále

V tejto kategórii momentálne nie sú žiadne produkty

Zdravotnícke sandále

Patríte medzi priaznivcov zdravotnej obuvi? Máme pre vás skvelú správu: táto obuv môže vašim nohám poskytnúť potrebnú oporu a hlavne pohodlie. Vyskúšajte zdravotnícke “šľapky”!

Máme len jedny nohy na celý život

Výber vhodnej obuvi výrazne prispieva k zdravým chodidlám. Zdravotná obuv poskytuje nohám potrebnú oporu, stabilizáciu a komfort. Môžeme tak predchádzať najrôznejším problémom spojeným s nosením zlej obuvi, ako je napríklad porucha nožnej klenby, vybočenie palca apod. Zdravotné topánky sa dajú dostať v rôznych prevedeniach a to ako papuče, sandále, žabky či šľapky.

Zdravotné šľapky sa príjemne nosia, pritom spĺňajú požiadavky na zdravotnú obuv. Už dávno neplatí, že taký druh obuvi nie je príliš pekný a moderný. V súčasnej dobe sa kladie dôraz i na vzhľad topánok, aby si mohol vybrať naozaj každý.

Šľapky kúpite:

  • pánske: s plnou špičkou alebo naopak s voľnou, vzhľadovo zaujímavé a hlavne pohodlné,
  • dámske: veľmi pekné sú korkové ale i gumové šľapky, dámske šľapky sú nielen funkčné, ale môžu sa stať i vašim módnym doplnkom.

Aby obuv spĺňala to čo má, je potrebné zvoliť vhodnú veľkosť a šírku topánky. Problémy, ktoré signalizujú poruchy v oblasti nôh, sa môžu prejavovať bolesťami celých dolných končatín, ale i bolesťami hlavy či chrbtice. Takže mnohokrát opakovane liečime niečo iné než je potrebné, pretože nepoznáme pravú príčinu našich problémov.

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.