Špeciálna múčna zmes na pečenie vyrobená na Slovensku, ktorá poteší vegánov, celiatikov, osoby s HIT, no aj ľudí s laktózovou intoleranciou.
Na sklade viac ako 5 kusov Pozajtra odosielame, u vás v utorok 30. 4.
Návod na prípravu jednej 90 g bagetky: Do 75 ml vlažnej vody pridajte 10 ml čerstvej citrónovej šťavy alebo jablčného octu a dôkladne rozmiešajte. Pridajte 70 g tejto múčnej zmesi a rukami alebo ručným mixérom dôkladne zmiešajte. Z takto pripraveného cesta vyformujte bagetky ľubovolnej veľkosti, posypte múčnou zmesou a prepracujte znovu, potom cesto nechajte odpočívať 5 minút. Potom už iba bagetku dajte na plech vystlaný papierom na pečenie a potrite roztaveným kokosovým tukom. Pečte v predhriatej rúre pri teplote 200 stupňov aspoň 35 minút. Upečenú bagetku nechajte na mriežke vychladnúť. Použitie ohňovzdornej misy nie je potrebné.
Skladujte na suchom mieste bez zásahu priameho slnečného žiarenia, starostlivo uzavreté! Minimálna trvanlivosť do: viď na vrchnej časti obalu.
Balenie obsahuje 550 g.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.