Zmes korenia garam masala je tiež známa pod názvom "korenie piatich vôní". Jedná sa o veľmi aromatickú zmes korenia na mäsové aj zeleninové pokrmy.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Je typická pre svoju pikantnú až ostrú chuť a tvorí základ mnohých indických jedál a karí. Mleté korenie garam masala sa do pokrmov pridáva až na konci, aby sa čo najviac zachovala jeho jedinečná chuť. Zmes korenia garam masala je v súčasnosti jedným z najpredávanejších korenín indickej kuchyne.
Je výborná do mletého mäsa, na grilované mäsa, na minútky, kurčatá aj na ryby. Použiť ju môžeme aj na dochutenie ryže, strukovín a omáčok. Výborná je na musaku, fašírky, na domácu paštétu, sekanú a pod. V Indii sa používa s veľkou obľubou aj na ochutenie jogurtu.
Skladujte v suchu pri teplote do +25 °C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 400 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.