Ovsené vločky jemné sú prirodzeným zdrojom ovsených betaglukánov, ktoré prispievajú k udržaniu normálnej hladiny cholesterolu v krvi.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Ovsené vločky sú prirodzeným zdrojom ovsených betaglukánov. Ovsené vločky obsahujú priemerne 5% betaglukánov. Betaglukány prispievajú k udržaniu normálnej hladiny cholesterolu v krvi.
Ovsené vločky môžete použiť na zahustenie polievok, na prípravu nátierok, na výrobu zdravých dezertov či pre iné kuchynské úpravy. Výrobok s vysokým obsahom vlákniny.
Ovsené vločky 100 %.
| Energetická hodnota | 1483 kJ/351 kcal |
| Tuky | 4,6 g |
| - z toho nasýtené m. kys. | 0,8 g |
| Sacharidy | 61 g |
| - z toho cukry | 1 g |
| Bielkoviny | 12 g |
| Vláknina | 9,4 g |
| Soľ | 0 g |
| Betaglukány 4,4 g v 100 g = 2 g v porcii | |
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.