Pohánka je prirodzene bezlepková a má ľahko orieškovú chuť. Jej použitie je univerzálne.
Na sklade viac ako 5 kusov Dnes odosielame, u vás zajtra
Pohánku prepláchnite vodou. Huby zaliate horúcou vodou (asi 250 ml) nechajte zmäknúť. V hrnci rozohrejte maslo, pridajte koreňovú zeleninu nakrájanú na malé kocky, osoľte a pomaly restujte dozlatista. Potom vmiešajte cibuľu a nechajte zosklovatieť. Pridajte zemiaky nakrájané na kocky, pohánku, lahôdkové droždie, bujón, rascu, soľ, namočené huby, vodu z húb a zalejte vodou. Premiešajte, priveďte do varu a varte asi 25 minút do zmäknutia. Ku koncu vmiešajte nasekaný cesnak a majorán a ešte chvíľu povarte.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.