Pšeno je dobre stráviteľné, výživné, veľmi chutné a prirodzene bezlepkové. V kuchyni má veľmi široké využitie. .
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Pšeno vzniká z prosa odstránením semennej šupky z obilky. Tukov obsahuje viac než ostatné obilniny (s výnimkou ovsa). Veľký podiel z nich tvoria nenasýtené mastné kyseliny.
Pšeno - proso siate*. *Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
| Výživové údaje na 100 g | |
|
Energetická hodnota |
1 493 kJ / 357 kcal |
| Tuky: | 3,9 g |
| z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,09 g |
| Sacharidy: | 69,0 g |
| z toho cukry: | 1,6 g |
| Vláknina: | 3,9 g |
| Bielkoviny: | 11,0 g |
| Soľ: | 0,01 g |
Prepláchnuté pšeno varte v dvojnásobnom množstve vody cca 15 minút.
Môže obsahovať stopy lepku.
Balenie obsahuje 500 g.
Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70 %.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Každý pracovný deň o
9:00
-
14:00
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.