Datle sú chutné samotné, využitie ale majú aj pri pečení alebo príprave dezertov.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.

V mise premiešajte múku s práškom do pečiva, škoricou, vanilkou a štipkou soli. Olúpte banány, jeden pozdĺžne rozkrojte a zvyšných päť banánov roztlačte v mise. Pridajte olej, datľový sirup a dobre premiešajte. Potom zapracujte všetku suchú zmes a nasekané datle, orechy a čokoládu. Cesto nalejte do vymastenej formy na chlebíček a ozdobte prekrojeným banánom. Pečte v rúre predhriatej na 180 °C asi 50 až 60 minút, do stredu chlebíčka zapichnite špajľu, pokiaľ bude po vytiahnutí suchá, je chlebíček hotový.

Do misy dajte obe múky, mleté orechy, prášok do pečiva a vanilku. Premiešajte a zapracujte aj datle nasekané na kúsky. V inej mise rozšľahajte spoločne vajcia, rastlinný nápoj, olej a datľový sirup. Túto tekutú zmes postupne zapracujte do suchej zmesi. Zmes na muffiny zbytočne nehnetajte, stačí, keď sa suroviny prepoja. Papierové košíčky na muffiny vyplňte zmesou a vložte do formy. Pečte v rúre rozohriatej na 200 °C asi 15 až 20 minút.
Urobte si domáce košíčky na muffiny z papiera na pečenie. Vystrihnite štvorec papiera s veľkosťou približne 12×12 cm a vytvarujte ho tak, že ho ohnete cez dno pohára, ktoré je o niečo menšie ako dno priehlbiny v muffinovej forme.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.