Trstinový cukor je výborný do kávy, čaju, domácich limonád aj na pečenie dezertov, na výrobu mojita.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Vyrába sa z cukrovej trstiny jej lisovaním a následne varením získanej šťavy.
Výborný do kávy, čaju, domácich limonád aj na pečenie dezertov, na výrobu mojita. Skrátka všade tam, kde ste zvyknutí používať klasický biely cukor.
Ukladajte mimo dosahu detí. Neužívať v prípade precitlivenosti na niektorú zo zložiek. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Skladujte pri relatívnej vlhkosti do 70 % a teplote do 25 °C.
Balenie obsahuje 5000 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.