Tekutá čakanková vláknina na sladenie pokrmov a nápojov.
Na sklade viac ako 5 kusov Pozajtra odosielame, u vás v utorok 30. 4.
Čakankový sirup sa vyrába z koreňa čakanky. Z tejto zaujímavej suroviny sa získava rozpustná vláknina inulín. Sirup je vďaka vysokému obsahu vlákniny úplne jedinečným sladidlom.
Dá sa používať priamo na sladenie pokrmov a nápojov (výborný je do čaju a kávy) alebo ho môžete využiť ako zdravšiu náhradu cukru pri pečení. Vynikajúci je na dosladenie raňajkovej kaše alebo na preliatie palaciniek či lievancov.
Skladujte v suchu a chlade pri teplote do 20 °C. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Balenie obsahuje 250 ml.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.