Tekutá čakanková vláknina na sladenie pokrmov a nápojov.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Čakankový sirup sa vyrába z koreňa čakanky. Z tejto zaujímavej suroviny sa získava rozpustná vláknina inulín. Sirup je vďaka vysokému obsahu vlákniny úplne jedinečným sladidlom.
Dá sa používať priamo na sladenie pokrmov a nápojov (výborný je do čaju a kávy) alebo ho môžete využiť ako zdravšiu náhradu cukru pri pečení. Vynikajúci je na dosladenie raňajkovej kaše alebo na preliatie palaciniek či lievancov.
Skladujte v suchu a chlade pri teplote do 20 °C. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Balenie obsahuje 250 ml.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.