Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
zloženie
kakaová hmota, kakaové maslo, cukor, kakaový prášok, emulgátor - sójový lecitín, aróma - vanilín.
Kvalitná čokoláda by mala obsahovať najmenej 50% kakaových súčastí. Ak je to menej, je veľmi sladká. Obsah kakaa sa pohybuje medzi 35 - 99%.
Preložené pomocou Google Translatore
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.