MojaLekáreň.sk

Švajčiarska kozmetika Tecnoskin

Hľadáte pokrokovú technológiu šitú na mieru Vašej koži? Prináša ju Tecnoskin.

Švajčiarska kozmetika Tecnoskin
Zdielať
Navštívte súvisiace produktové kategórie

Vyspelé technológie sú všade okolo nás - v počítačoch, v smartfónoch či tabletoch - v kozmetike by ich ale hľadal málokto. Kozmetická línia Tecnoskin preto prináša revolúciu na trh, nakoľko využíva vedecky podloženú a najmä pokrokovú technológiu, ktorá je aj napriek tomu jemná k vašej pokožke a prispôsobí sa jej špecifickým potrebám.

Pýtate sa, v čom je „ten Tecnoskin“ taký výnimočný? Osem produktov zo švajčiarskej kozmetickej línie Tecnoskin vám ponúka inovatívne zloženie s obsahom unikátnych aktívnych látok a dopĺňa ich o mimoriadne účinné koncentrácie, ktoré sú presne naprogramované na problémy vašej pokožky. Tecnoskin však neostáva len pri jednoduchej aplikácií základných aktívnych látok. Vhodne ich totiž kombinuje tak, aby vo váš prospech vyťažil čo najviac.

Nezáleží pritom, čo vašu pokožku trápi. Kozmetická línia Tecnoskin si dokáže poradiť s celou škálou ťažkostí - počínajúc mimickými vráskami, cez hlboké stopy pribúdajúcich rokov, no ponúka riešenie aj pre pigmentové škvrny starnúcej kože. Práve na posledné spomínané je odpoveďou Antispot Multi- Action Day Cream SPF20. Okrem toho, že ponúka anti-age účinky a dokáže zabrániť vzniku pigmentových škvŕn či ošetriť už existujúce, prináša v čase letných horúčav aj príjemný bonus. Vašu kožu totiž chráni pred škodlivými UV lúčmi faktorom 20.

Z čoho ale pramení sila produktov z kozmetickej línie Tecnoskin? Odpoveďou je ich unikátne zloženie. Pomenovanie jednej z aktívnych látok Matrixyl 3000 nielen znie futuristicky, ale skutočne Vám prináša účinky kozmetiky zajtrajška. Pomáha pri tvorbe kolagénu, fibronektínu a kyseliny hyalurónovej vo vašej koži, a to všetko s liftingovým efektom.

Obávate sa botoxu? Nevadí, aj v tomto prípade je vašej koži k službám kozmetika Tecnoskin. Jej pokrokový prvok Argirelín dokáže oslabiť svalové kontrakcie na vašej tvári, čím ju pomáha vyhladzovať a zbaviť mimických vrások. A na rozdiel od botoxu to Tecnoskin dokáže aj bez nepríjemných vpichov. Pre vašu kožu je ale vhodný aj v prípade, ak ste už kúru absolvovali. Jej pozitívne účinky tak budete vďaka Tecnoskinu v zrkadle vídať dlhšie.

Kozmetická línia Tecnoskin nie je len technologickou a citlivou novinkou. Okrem zloženia totiž dokáže ponúknuť aj zážitok vašim zmyslom. Jeho moderný a jednoduchý dizajn ulahodí oku, a ľahko ho objavíte aj v záplave iných produktov v lekárňach. Na svoje si prídu aj vaše čuchové bunky, ktoré poteší príjemná a diskrétna vôňa. Každé balenie je navyše vybavené pohodlným systémom s dávkovacou pumpičkou a je vákuovo napĺňané, aby vám vydržalo čo najdlhšie.

V prvom rade však kozmetika Tecnoskin ošetruje vašu kožu, ľahko sa do nej vstrebe a má pre ňu príjemné zloženie.

Najmodernejšie technológie môžete mať vždy na dosah ruky, či už vo vašej kúpeľni alebo kabelke. A aj napriek vysokej kvalite švajčiarskej kozmetiky Tecnoskin, nehrozí vašej peňaženke žiadne cenové zemetrasenie – vyskúšajte Tecnoskin a presvedčte sa na vašej vlastnej koži.

Navštívte súvisiace produktové kategórie
Kozmetika a hygiena Kozmetika a hygiena Dermokozmetika

Prečítajte si tiež

Lymská borelióza je infekčné ochorenie, ktoré do nášho organizmu doručí nakazený kliešť, vo chvíli, keď začne sať krv. Lymskou boreliózou sa na Slovensku ročne nakazí zhruba tri a pol tisíc ľudí. Ide…

viac

Tiež ste sa stretli s názvami prvá, druhá, tretia, štvrtá, piata, šiesta a siedma detská choroba? Číslovanie chorôb pochádza z čias, keď sa ešte veľa nevedelo o tom, čo choroby spôsobuje. Tieto…

viac

Bielkoviny sú základnými stavebnými prvkami nášho tela a telo sa bez nich nezaobíde. Získava ich prostredníctvom stravy a neukladá ich. Proteíny sú veľmi obľúbené u športovcov, pretože pomáhajú…

viac

Všetky granule pre psov nie sú rovnaké. Rovnako ako pri ľudskej strave by sme mali dbať na to, aby váš domáci miláčik dostával všetky zložky, ktoré potrebuje. Ak vám to finančná situácia dovoľuje,…

viac

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.