MojaLekáreň.sk

Bulgur

Bulgur najčastejšie vzniká namočením, prevarením, usušením a nakoniec podrtením zŕn tvrdých odrôd pšenice. Vďaka namáčaniu dôjde k aktivácii enzýmov a čiastočnej premene škrobov na jednoduché cukry. Vďaka predvareniu sa potom už bulgur ľahko pripravuje a jeho možné použiť ako prílohu, do šalátov, zavárku do polievok, namiesto ryže do rizota apod. Bulgur je možné vyrobiť aj zo špaldy, jačmeňa alebo pohánky. Obsahuje mnoho viac živín než rafinované pšeničné produkty. Je významným zdrojom vlákniny, horčíka, železa, kyseliny listovej a mangánu.
GREEN APOTHEKE Bulgur tmavý 500 g

GREEN APOTHEKE Bulgur tmavý 500 g

GREEN APOTHEKE Bulgur tmavý 500 g GREEN APOTHEKE Bulgur tmavý 500 g

Tmavý bulgur je typický svojou orieškovou chuťou a ľahkou…

Na sklade viac ako 5 kusov

1,79 €

GREEN APOTHEKE Bulgur medium 500 g

GREEN APOTHEKE Bulgur medium 500 g

GREEN APOTHEKE Bulgur medium 500 g GREEN APOTHEKE Bulgur medium 500 g

Bulgur je ľahko stráviteľný a má skvelú chuť. Výborný je ako príloha…

Na sklade viac ako 5 kusov

1,89 € 1,49 € -21 %

Filter produktov

Podrobné filtrovanie

Cena (Eur)
1
Druh tovaru
Forma výrobku
Obsahuje zložku
Hmotnosť balenia (g)

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.