Balzamový ocot získava svoju pravú a nezameniteľne lahodnú chuť vďaka času strávenému zrením v drevených sudoch.
Na sklade viac ako 5 kusov V utorok 16. 12. odosielame, u vás v stredu 17. 12.
Je charakteristický svojou prirodzenou sladkosťou. Certifikácia CHOP zaručuje kvalitu a chuť octu vyrábaného v našej pivnici v Modene v Taliansku.
Sladký, lahodný a aromatický balzamový ocot je vynikajúci ako na marinovanie rýb, mäsa a zeleniny, tak na dresingy do šalátov.
Ocot sa môže zakaliť alebo v ňom môžu vzniknúť usadeniny. Je to prirodzený proces, ktorý nemá vplyv na kvalitu ani chuť octu. Ukladajte mimo dosahu detí. Skladujte na suchom mieste pri teplote do +25 °C v uzavretom obale. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 250 ml.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.