Balzamový ocot získava svoju pravú a nezameniteľne lahodnú chuť vďaka času strávenému zrením v drevených sudoch.
Na sklade viac ako 5 kusov Zajtra odosielame, u vás pozajtra
Je charakteristický svojou prirodzenou sladkosťou. Certifikácia CHOP zaručuje kvalitu a chuť octu vyrábaného v našej pivnici v Modene v Taliansku.
Sladký, lahodný a aromatický balzamový ocot je vynikajúci ako na marinovanie rýb, mäsa a zeleniny, tak na dresingy do šalátov.
Ocot sa môže zakaliť alebo v ňom môžu vzniknúť usadeniny. Je to prirodzený proces, ktorý nemá vplyv na kvalitu ani chuť octu. Ukladajte mimo dosahu detí. Skladujte na suchom mieste pri teplote do +25 °C v uzavretom obale. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 250 ml.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.