Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Pri výrobe sa cukor a sirup sa zahrievajú na teplotu 142 ° C, aby sa sladkovkový prášok v cukre rozpustil. Do chladnúce hmoty sa zapracovávajú silice (éterické oleje), rastlinné extrakty napríklad liečiviek a aktívne uhlie rastlinného pôvodu (pre farbu a zníženie lepivosti hmoty). Z hmoty sa potom lisujú cukríky oválneho tvaru (balené jednotlivo) alebo okrúhleho tvaru (balené po viac kusoch do "roličiek").
Zmes údajne vymyslel v r. 1877 istý hamburský lekárnik. Keď po rokoch pred jedným vystúpením mal vraj Enrico Caruso (1873 - 1921) problémy s hlasivkami, zachránilo ho použitia bonbónov z uvedenej zmesi.
Preložené pomocou Google Translatore
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.