Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Pri výrobe sa cukor a sirup sa zahrievajú na teplotu 142 ° C, aby sa sladkovkový prášok v cukre rozpustil. Do chladnúce hmoty sa zapracovávajú silice (éterické oleje), rastlinné extrakty napríklad liečiviek a aktívne uhlie rastlinného pôvodu (pre farbu a zníženie lepivosti hmoty). Z hmoty sa potom lisujú cukríky oválneho tvaru (balené jednotlivo) alebo okrúhleho tvaru (balené po viac kusoch do "roličiek").
Zmes údajne vymyslel v r. 1877 istý hamburský lekárnik. Keď po rokoch pred jedným vystúpením mal vraj Enrico Caruso (1873 - 1921) problémy s hlasivkami, zachránilo ho použitia bonbónov z uvedenej zmesi.
Preložené pomocou Google Translatore
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.