Biela bio múka na sviatočné pečenie. Vhodná k príprave koláčov, vianočiek, mazancov či k zahusteniu polievok a omáčok.
Na sklade viac ako 5 kusov Zajtra odosielame, u vás pozajtra
Špalda je celkom zabudnutý druh rozpadavej pšenice, ktorý bol odsunutý kvôli vyšším výnosom iných druhov. Jedná sa o veľmi odolnú a nenáročnú rastlinu. Má podobné zloženie ako klasická pšenica, ale v porovnaní s ňou je nutrične bohatšia. Okrem múky sa z nej vyrába napríklad alternatívne kávovina ako náhrada kávy.
Česká republika.
Vhodná k pečeniu, zahusťovaniu, vyprážaniu alebo vareniu. Využijete ju aj na pečenie domáceho chleba.
Balenie obsahuje 1000 g.
Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 75 %.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.