Lupienky sú vhodné na prípravu vlastných cereálnych raňajkových zmesí. Je možné ich konzumovať samostatne, prípadne s mliekom, jogurtom alebo džúsom.
Na sklade viac ako 5 kusov Zajtra odosielame, u vás pozajtra
Špalda je starý druh nešľachtenej pšenice s mierne orechovou chuťou, ktorá v súčasnosti zaznamenáva návrat a je opäť zaraďovaná do nášho jedálnička.
Špalda ako taká je známa svojím vysokým podielom bielkovín, kvalitných tukov s obsahom nenasýtených mastných kyselín, vitamínov (najmä sk. B) a minerálnych látok (zinok, železo, draslík, vápnik).
Vysoký obsah prirodzenej vlákniny 14%. Pšeničné vločky - Pšenica špalda
Nutričné hodnoty v 100 g výrobku: Energ. hodnota 1458 kJ/348 kcal, Bielkoviny 12,2 g, Sacharidy 66,9 g - z toho škroby, 64,1 g, - z toho cukry 2,8 g. Tuky 3,04 g, Nenasýtené mast. kyseliny 0,583 g, Sodík 3,19 mg, Vláknina 13,6 g.
Balenie obsahuje 1000 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.