Kandizovaný zázvor sa vyrába z čerstvého koreňa zázvoru, ktorý sa opláchne, olúpe, nakrája a naloží do roztoku prírodného trstinového cukru.
Na sklade viac ako 5 kusov Dnes odosielame, u vás zajtra
Pri výrobe nie sú použité žiadne konzervanty a zázvor nie je sírený.
Kandizovaný zázvor je vhodný na priamu konzumáciu aj na varenie. Niekto rád maškrtí kandizovaný zázvor samotný alebo v stolných zmesiach sušeného ovocia a orieškov, dobrý je tiež k akémukoľvek čaju. Môžeme ho použiť aj do dezertov (vynikajúca je kombinácia s čokoládou). Skúste v recepte nahradiť normálne kandizované ovocie kandizovaným zázvorom.
Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Skladujte pri izbovej teplote v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 100 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.