Vlašské orechy u nás patria k najrozšírenejším orechom. Majú široké využitie pre svoju silnú orechovú chuť, ale aj pre obsah zdravých látok.
Na sklade viac ako 5 kusov Pozajtra odosielame, u vás v stredu 17. 12.
Jadrá vlašských orechov majú silnú a lahodnú orechovú chuť, ale aj obsah zdravých látok. Nenasýtené mastné kyseliny, chinóny, triesloviny, vitamíny a provitamíny pôsobia priaznivo na psychiku, únavu človeka a čistia krv. Pre svoje zloženie majú široký rozsah použitia. Vyrábajú sa z nich oleje a pálenka, bežne sa používajú do pečiva, orechových müsli zmesí, jogurtov, možno z neho robiť i kompóty.
Jadrá vlašských orechov.
Výživové údaje na 100 g
| Energetická hodnota | 2954 kJ/705 kcal |
| Tuky z toho nasýtené mastné kyseliny |
65 g 6 g |
|
Sacharidy z toho cukry |
14 g 1,1 g |
|
Bielkoviny |
15 g |
| Soľ | <0,03 g |
Vlašské orechy sa môžu jesť priamo alebo pridané do müsli i jogurtov. Častejšie sa ale využívajú pri pečené sladkého pečiva alebo dezertov.
Alergény: Môže obsahovať stopy lepku, arašidov, sezamu a škrupinových plodov.
Balenie obsahuje 1000 g.
Skladujte v suchu a chlade v tesne uzavretom obale.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.