Na sklade už iba 3 - 5 kusy V utorok 2. 4. odosielame, u vás v stredu 3. 4.
Kokosový sirup sa získava rovnako ako kokosový cukor, tak že sa narezávajú palmové okvetia kokosu, z ktorého sa následne zbiera nektár. Ten sa veľmi šetrne zahrieva, aby sa z neho odparila časť vody. Takto získaný sirup má krásne zlatistú farbu, hustú konzistenciu a chuť aj vôňu karamelu s podtónmi kokosu.
Kokosový sirup sa veľmi dobre rozpúšťa a možno ho využiť nielen pri sladení teplých a studených nápojov, ale napríklad aj pri pečení zákuskov, príprave rôznych marinád, dressingov na mäso, zálievok do šalátov, pri sladení ranných cereálií, alebo ako spojivo pri výrobe domácich cereálnych tyčiniek. Sirup má veľmi nízky glykemický index 35, čoho často využívajú diabetici.
100% zahustený nektár z kvetov kokosovej palmy
Skladovanie: Skladujte v suchu a chlade. Nevystavujte slnečným lúčom.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.