Prepustené maslo je prirodzene bezlepkové a nájde uplatnenie v studenej aj teplej kuchyni.
Na sklade viac ako 5 kusov Zajtra odosielame, u vás pozajtra
Vďaka vysokému dymovému bodu je vhodným variantom tuku na vyprážanie a pečenie. Ghí je cenené predovšetkým preto, že má vyšší dymový bod a pri vyprážaní sa tak nevytvárajú nestráviteľné toxické látky, ako u tukov s nižším dymovým bodom.
Ghí môže byť oproti maslu skladované najmenej šesť mesiacov bez chladenia. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 ° C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 1000 ml.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.