Prepustené maslo je prirodzene bezlepkové a nájde uplatnenie v studenej aj teplej kuchyni.
Na sklade viac ako 5 kusov Dnes odosielame, u vás v pondelok 16. 9.
Vďaka vysokému dymovému bodu je vhodným variantom tuku na vyprážanie a pečenie. Ghí je cenené predovšetkým preto, že má vyšší dymový bod a pri vyprážaní sa tak nevytvárajú nestráviteľné toxické látky, ako u tukov s nižším dymovým bodom.
Ghí môže byť oproti maslu skladované najmenej šesť mesiacov bez chladenia. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 ° C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 1000 ml.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.