Sladidlo novej generácie s vysokým obsahom prospešnej vlákniny a nízkym glykemickým indexom.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Čakankový sirup možno použiť nielen na sladenie teplých a studených nápojov, dezertov, sušienok, piškót, zmrzlín, palaciniek a jogurtov. Sirup môže byť použitý aj do teplej kuchyne na pečenie všetkých typov sladkého pečiva a báboviek. Dávkovanie je pri sladení rovnaké ako pri mede, pri náhrade tuku v potravinách nahrádza 1 g sirupu zhruba 4 g tuku. Odporúčané dávkovanie 10-20 g denne.
Ukladať mimo dosahu detí. Uchovávajte v tme a chlade.Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Pri nadmernom užití sa môžu vyskytnúť mierne nadúvavé účinky. Prípadný sediment alebo kolísanie farebného odtieňa spôsobené prírodným pôvodom produktu nie je na závadu.
Balenie obsahuje 350 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.