Tapioková múka je zdravým zdrojom karbohydrátov s nízkym obsahom cholesterolu.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Tapioka je škrob získaný z koreňa manioku. Je k dostaniu vo forme múky alebo tapiokových perál. Produkty z tapioky majú pomerne dosť kalórií, avšak zasýtia na dlhší čas a v kombinácii s kokosovým mliekom nezaťažia trávenie. Je však nevhodná pri nízkosacharidovej diéte - obsahuje totiž toľko komplexných sacharidov ako zemiaky
Thajsko.
Tapiokovú múku môžete použiť ako univerzálnu kuchynskú prísadu. Ako zahusťovadlo do polievok, omáčok a dusených jedál, k príprave krémov, pri pečení múčnikov a dezertov alebo na výrobu výborného pudingu. Ideálna je tiež ako náhrada želatíny či ryže.
Balenie obsahuje 1000 g.
Skladujte v suchu, nevystavujte priamemu slnku.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.