V kuchyni sa sadlo používa na varenie a pečenie, najmä na pridanie chuti a vône pokrmom.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Vďaka svojmu vysokému bodu topenia je tiež vhodné na vyprážanie, pretože má tendenciu udržiavať stálu teplotu pri varení. Sadlo sa tiež používa ako základ na výrobu niektorých omáčok a ako ingrediencie do tradičných českých pokrmov.
Vďaka vysokému bodu topenia sa masť bežne používa pri varení a pečení ako stabilný tuk na vyprážanie potravín alebo pri príprave dezertov a pečiva. Je tiež obľúbené na výrobu trvanlivých potravín, ako sú tukové krémy alebo náplne do cukrárskych výrobkov, pretože poskytuje štruktúrnu stabilitu a dlhodobú trvanlivosť.
Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Skladujte v uzavretej nádobe na suchom a temnom mieste pri teplote do 20 °C. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 500 ml - hmotnosť 435 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Každý pracovný deň o
9:00
-
14:00
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.