DOPRAVA ZADARMO NAD 21 €
Pri kúpe produktov WOLFBERRY nad 21 €, získate DOPRAVU ZADARMO.
Pektín je nenahraditeľný želírovací prostriedok. Pri zaváraní nemení chuť použitého ovocia a je silne želírujúci. Je vyrobený z jablčného základu.
Na sklade viac ako 5 kusov Dnes odosielame, u vás zajtra
Nenahraditeľný želírovací prostriedok pre cukrárske a pekárske výrobky, ktorý výborne zahusťuje a je neutrálnej chuti. Je užitočný pre mrazené dezerty, rôzne želé, pudingy apod. Pektíny hrajú významnú úlohu aj pri zaváraní. Pri výrobe džemov a marmelád. Na 2 kg ovocia potrebujete cca 30 g pektínu.
Pektín je lineárny polysacharid kyseliny galakturónovej, jej esteru a jej vápenato-horečnatej soli, ktorý sa podieľa na stavbe niektorých rastlinných pletív. Je to nenahraditeľný želírovací prostriedok s neutrálnou chuťou, ktorý veľmi dobre zahusťuje. Amidovaný jablkový pektín je žltkastý prášok. Pektín je želírovací prostriedok (zahusťovadlo) - nie konzervant, takže nemá vplyv na trvanlivosť zaváranín. Umožňuje len želírovanie pri použití menšieho množstva cukru (pomer ovocia a cukru 2: 1 až 3: 1).
Amidovaný jablčný pektín 100 %.
Čína.
Pektín má trvanlivosť dva roky, ale podľa výrobcu nemení svoje vlastnosti ani po dlhšej dobe, ak je správne skladovaný - teda hlavne v suchu. Ako zahusťovadlo totiž viaže vodu a vo vlhku by zhrudkovatel.
Skladujte v suchu pri teplote 5-25 °C.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.