Korenie sa využíva hlavne na marinovanie mäsa alebo pri príprave omáčok, polievok či šalátov.
Na sklade viac ako 5 kusov Pozajtra odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Farba korenia a jeho vlastnosti závisí od toho, v akom štádiu zrelosti boli plody korenistého zozbierané. Okrem čierneho je na trhu bežne dostupné aj korenie zelené, červené alebo biele. Použitie korenia v kuchyni je naozaj rozmanité.
Korenie čierne mleté
Využíva sa hlavne na marinovanie mäsa alebo pri príprave omáčok, polievok či šalátov. Plody korenia preukázateľne prispievajú k normálnemu tráveniu, činnosti nervovej sústavy a dýchacieho systému.
Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 ° C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 300 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.