Korenie sa využíva hlavne na marinovanie mäsa alebo pri príprave omáčok, polievok či šalátov.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Farba korenia a jeho vlastnosti závisí od toho, v akom štádiu zrelosti boli plody korenistého zozbierané. Okrem čierneho je na trhu bežne dostupné aj korenie zelené, červené alebo biele. Použitie korenia v kuchyni je naozaj rozmanité.
Korenie čierne mleté
Využíva sa hlavne na marinovanie mäsa alebo pri príprave omáčok, polievok či šalátov. Plody korenia preukázateľne prispievajú k normálnemu tráveniu, činnosti nervovej sústavy a dýchacieho systému.
Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 ° C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 300 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Každý pracovný deň o
9:00
-
14:00
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.