Kakao v prémiovej kvalite pre lahodné nápoje aj pečenie, 100% prírodné a bez pridaných látok.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Kakaovník je vždy zelený strom, ktorý sa podobá jabloni, vyrastá ale do výšky okolo 15 metrov. Jeho pestovanie je pomerne náročné, pretože potrebuje celoročnú teplotu od 20 ° C do 35 ° C, ale pritom vyžaduje vlhko a tieň. Priemerný zber z jedného stromu je asi 25 plodov, ktoré vážia necelého pol kilogramu. Vnútri týchto plodov je uložených v priemere 30 semien, z ktorých sa vyrába kakao. Odtučnený kakaový prášok je produkt, ktorý vzniká pomletím kakaových bôbov, pri ktorom sa oddelí väčšina tuku, ktorému sa hovorí kakaové maslo. Po usušení takto spracovaných bôbov sa hmota namelie na kakaový prášok.
Kakaový prášok je vhodný na pečenie aj varenie. Je ľahko rozpustný a výborne ochutí miešané nápoje, mlieko (kakao), čokoládové výrobky, múčniky, torty a buchty.
Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 ° C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 400 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Každý pracovný deň o
9:00
-
14:00
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.