Obľúbené položky

Úvodná strana » Zdravie a lieky » Alternatívna medicína » Produkty čínskej medicíny

TCM Šafran tibetský (Zang Hong Hua 520) 1 g

Výživový doplnok Viac o legislatíve
Kód výrobku: 363654
Sušené sťažne šafranu (Crocus sativus) sú jednou z veľmi používaných bylín v čínskej medicíne.

Viac informácií

8,40 (8,40 €/g)
Ušetríte: 7 % (0,60 €)
Bežná cena: 9,00 €

Skladom 3 - 5 ks

Tovar odošleme 19. 11. 2018, predpokladaný termín doručenia 20. 11. 2018.

Tovar odošleme 19. 11. 2018, predpokladaný termín doručenia 20. 11. 2018.

Doprava jen za 1 €, nad 30 € zadarmo

Pridajte ešte


Načítavam
 
Podrobné informácie
Recenzie
Diskusia

Podrobné informácie

Podrobné informácie - TCM Šafran tibetský (Zang Hong Hua 520) 1 g

Sušené sťažne šafranu (Crocus sativus) sú jednou z veľmi používaných bylín v čínskej medicíne.

Informácie o produkte

Výrobca: TCM BOHEMIA s.r.o.
Značka: TCM
Kód výrobku: 363654
Kód EAN:
Držiteľ rozhodnutia: TCM BOHEMIA s.r.o.

Tento šafran pochádza z tibetských hôr. V mieste zberu je často využívaný tiež v gastronómii. V účinkoch je často porovnávaný so svetlica, ktorá bola aj inšpiráciou pre čínsky názov - "červená kvetina z Tibetu".

Balenie obsahuje 1 g.

venujte pozornosť

  • Uvedený text nie je zdravotné tvrdenie, len poukázanie na postavenie produktu v histórii a vo východnej medicíne.
  • Odporúčame konzultáciu s terapeutom tradičnej čínskej medicíny.
  • Informácie sú poskytované len na informačné účely a nie sú určené na nahradenie rád od kvalifikovaného lekára.

Preložené pomocou Google Translatore

Recenzie

Recenzie produktu TCM Šafran tibetský (Zang Hong Hua 520) 1 g

Diskusia

Diskusia k produktu TCM Šafran tibetský (Zang Hong Hua 520) 1 g

Pridať nový príspevok do diskusie

 

Mohlo by vás zaujímať


Načítavam

Najpredávanejšie značky

Výhodné ponuky už nemusíte hľadať

pošleme vám ich e-mailom :)

Skúste to, odhlásiť sa prípadne môžete kedykoľvek.
Hore
OK
Táto stránka využíva cookies pre vaše lepšie prechádzanie webovej stránky. Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s ich používaním. Zistiť viac
Spracovávam