Sójová omáčka vyrobená tradičným japonským spôsobom na ochutenie polievok, zeleniny, mäsa, šalátov.
Na sklade už iba 3 - 5 kusy V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Vhodná na ochutenie polievok, zeleniny, mäsa, šalátov.
Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 ° C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Po otvorení uchovávať do 10°C.
Balenie obsahuje 700 ml.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.