Sladká miso pasta vyrába sa tradičným spôsobom fermentácie, bez pridania chemických prísad a farbív.
Na sklade už iba 1 - 2 kusy V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Používa sa na dochutenie polievok, krémových omáčok, nátierok, dresingov, zálievok, dezertov, na pečenie.
Nevystavovať priamemu slnečnému žiareniu. Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 ° C v uzavretom obale. Po otvorení uchovávať v chlade do 10 °C. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 250 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.