Javorový sirup je prírodné sladidlo získavané z koncentrovanej javorovej miazgy, bez ďalších chemických vstupov.
Na sklade viac ako 5 kusov Zajtra odosielame, u vás v pondelok 14. 10.
Glykemický index (GI) javorového sirupu je 54 (v porovnaní s trstinovým cukrom, ktorého glykemický index je 58). Javorový sirup je teda vhodný pre všetkých, ktorí si strážia príjem cukrov v strave. Glykemický index (GI) je údaj, ktorý vyjadruje s akou rýchlosťou po požití konkrétnej potraviny vzrastá hladina krvného cukru.
Alternatíva k bielemu cukru: do čaju, zmrzlinových a ovocných pohárov, dezertov, krémov, ciest, na palacinky a lievance, do ovsenej kaše, ale aj do marinád. Upečte si s ním napríklad chutné mrkvové sušienky alebo koláč z červenej repy podľa nášho receptu. V lete ako osvieženie: v 200 ml hrnčeka zmiešame podľa chuti javorový sirup, šťavu z citróna a zalejeme studenou vodou, môžeme pridať aj ľad.
Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 ° C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Po otvorení uchovávať do 10°C.
Balenie obsahuje 1 liter.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.