Pohánka je významným zdrojom rutinu. Lupienky sú jemné, chrumkavé a voňajú jemne po orieškoch.
V Česku sa pohánka začala pestovať na prelome 12. a 13. storočia, kedy sem bola privezená z východu cez Rusko. V posledných rokoch dochádza celosvetovo k renesancii pestovania pohánky. Všetky kroky výroby ako je máčanie, klíčenie, tepelné ošetrenie a sušenie prebiehajú za prísnych hygienických štandardov.
Česká republika.
Pohánka klíčením stráca svoju typickú pachuť. Skvele sa hodí najmä do jogurtu, domáceho müsli, do múčnikov, nátierok, do polievok pár minút pred servírovaním.
Balenie obsahuje 220 g.
Skladujte v suchu a tme, nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.
Vyborne ,zdrave, a velmi chutne. Bola som prekvapena.
Aby sme vám uľahčili rozhodovanie, zobrazujeme tiež recenzie tohto produktu z e-shopu Lékárna.cz, ktorý je českou "sestrou" e-shopu MojaLekáreň.sk. Veríme, že informačná hodnota recenzie preváži nad tým, že sa pri čítaní trochu potrápite s češtinou.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.