Pohánka je významným zdrojom rutinu. Lupienky sú jemné, chrumkavé a voňajú jemne po orieškoch.
Na sklade viac ako 5 kusov V utorok 22. 4. odosielame, u vás v stredu 23. 4.
V Česku sa pohánka začala pestovať na prelome 12. a 13. storočia, kedy sem bola privezená z východu cez Rusko. V posledných rokoch dochádza celosvetovo k renesancii pestovania pohánky. Všetky kroky výroby ako je máčanie, klíčenie, tepelné ošetrenie a sušenie prebiehajú za prísnych hygienických štandardov.
Česká republika.
Pohánka klíčením stráca svoju typickú pachuť. Skvele sa hodí najmä do jogurtu, domáceho müsli, do múčnikov, nátierok, do polievok pár minút pred servírovaním.
Balenie obsahuje 220 g.
Skladujte v suchu a tme, nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
PharmDr. Kamila Horníčková
Mgr. Pavla Horáková
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.