Táto potravina po uvarení pekne drží tvar a bude Vám skvelou prílohou k pokrmom, dodá iskru Vašim rizotom aj pilafom.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Skúste ju pridať do pokrmov typu „rýchla panvica“, do polievok či šalátov. Okrem tradičnej prípravy môžete jej chuť zvýrazniť niekoľkými kvapkami citrónovej šťavy alebo ovocného octu. Pikantnú arómu získate tiež pridaním malého množstva mäty piepornej.
Po tepelnej úprave. Šošovku prepláchnite a vopred namočte na cca 2 hodiny. Potom varte v novej vode. Doba varenia je premenlivá (cca 10 až 15 minút).
Skladujte pri teplote do 20 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu najviac 70 %.
Balenie obsahuje 500 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.