Pseudoobilovina s vysokým podielom bielkovín, ktoré majú veľmi priaznivú skladbu aminokyselín.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 8. 12. odosielame, u vás v utorok 9. 12.
Udáva sa, že biologická hodnota bielkovín pohánky je až 86% (Zdroj: VURV Praha, Ing. Jana Rysová), a je to odvodené od biologickej hodnoty vajcia, ktoré má hodnotu 100. Pohánka má vysoký obsah vlákniny a nízky glykemický index. Ideálne na doplnenie živín vegetariánov a vegánov, ale aj všetkých ostatných. Cenená je aj pre vysoký obsah rutínu (flavonoid), obsahuje vitamíny skupiny B a minerálne látky. Vďaka tomu priaznivo ovplyvňuje našu imunitu a dobre pôsobí aj na nervovú a cievnu sústavu.
Po tepelnej úprave. Pohánku prepláchnite a varte v osolenej vode v pomere 1 : 1,5 (pohánka : voda) cca 5 minút, nemiešajte. Potom nechajte dôjsť cca 30 minút pod pokrievkou, vodu nezlievajte.
Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti do 75 %.
Balenie obsahuje 500 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Každý pracovný deň o
7:00
-
17:00
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.