Pohánková múka je vhodná na tradičné francúzske palacinky crêpes, na bezlepkové múčniky a pečivo.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 22. 12. odosielame, u vás v utorok 23. 12.
Túto recenziu uvádzam druhý raz. Bola uverejnená na Heuréke (bez môjho mena), vrátane receptu na keltské palacinky.
Pohánkovú múku používam na keltské palacinky podľa tohto receptu: 200 g pohánkovej múky, 300 g polohrubej múky, 850 ml mlieka, 1 - 2 vajíčka, trošku soli
Aby sme vám uľahčili rozhodovanie, zobrazujeme tiež recenzie tohto produktu z e-shopu Lékárna.cz, ktorý je českou "sestrou" e-shopu MojaLekáreň.sk. Veríme, že informačná hodnota recenzie preváži nad tým, že sa pri čítaní trochu potrápite s češtinou.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.